duminică, 8 aprilie 2012

2011 Nissan Esflow Concept

În mijlocul tuturor debuturilor care au ieșit din Salonul Auto de la Geneva, Nissan a decis că aceasta ar fi o ocazie perfectă de a dezvălui Esflow, noul lor concept electric. Cu toate acestea, nu este vorba doar de o mașină electrică veche, cum ar fi frunza. Nu, aceasta este o mașină sport electrică care va purta configurarea altei motoare electrice Nissan cu o configurație RWD și un exterior mai elegant.

Noul concept Esflow este alimentat de două motoare electrice care sunt încărcate de baterii litiu-ion laminate. Fiecare motor este desemnat pentru propria roată din spate, luând Esflow de la 0 la 60 mph în aproximativ 5 secunde, cu o autonomie de 240 km (150 mile) pe o singură încărcare.
Se spune că conceptul își inspiră culoarea de la ghețari cu lichid solidificat, cu reflexie, cu nuanțe albastre. Capota mașinii este întinsă la capacitatea de a avea un aspect mai lung și mai subțire, în timp ce parbrizul puternic curbat, înfășurat în jurul parbrizului, adaugă o notă de finețe vehiculului.
Nu ne putem imagina că acest concept a lovit linia de producție, dar va fi interesant să vedem ce poate Nissan să iasă din ceva de genul asta în viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

niciodata nu vom inceta sa iubim masinile