vineri, 8 aprilie 2011

Fast & Furious 5! În cele din urmă!

Fast & Furious 5! În cele din urmă!The Fast and the Furious (sau Fast & Furious) este o serie de filme de acțiune unde la bază sunt cursele ilegale, spargerile și jafurile. Produs de Universal Studios, seria începe în 2001 cu filmul The Fast and the Furious. Seria a avut încasări de $2,380,084,668 până în 22 Octombrie 2013, și a devenit cea mai vândută franciză a studioului Universal Studios.Două bande rivale luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles. Un polițist este infiltrat printre ei ...multă acțiune inserată între curse ilegale de mașini.


Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce mașina pe străzile din Los Angeles ca și când acestea ar fi proprietatea lui. Dominic își petrece timpul concentrându-se asupra curselor de mașini de maximă performanță. Cursele sunt un adevărat teatru de stradă, un câmp de luptă alimentat de adrenalină, tensiuni sexuale și viteză necontrolată. Brian (Paul Walker) este un tip nervos și de asemenea pregătit să testeze limitele... După o discuție cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide că Brian este în ordine. Iar lui Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic, îi place mult ceea ce vede la Brian. Problema este că ei nu știu că Brian este polițist. Brian lucrează sub acoperire... Banii se mișcă cu ușurință în aceste curse ilegale, iar polițiștii știu că o parte din aceștia sunt murdari. Dominic și Johnny sunt amândoi suspecți. În timp ce rivalitatea dintre gașca lui Dominic și cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legăturile lui Brian cu Dom și Mia se adâncesc. El se simte într-un fel înrudit cu Dominic, iar atracția dintre el și Mia este prea puternică pentru a fi negată. Dar Brian este polițist și trebuie să decidă...Brian O'Conner (Paul Walker), un polițist căzut în dizgrație, a ajuns o victimă a vitezei... și acum plătește prețul. Foștii săi superiori sunt de părere că O’Conner le-a compromis una din cele mai mari investigații făcută vreodată. Loialitatea sa față de poliție a fost testată atunci când O’Conner s-a infiltrat în lumea curselor ilegale din Los Angeles. El și-a dezvăluit în cele din urmă adevărata ocupație și l-a lăsat pe organizatorul unei lovituri de proporții să scape, mai precis să fugă cu un bolid de curse. Decizia lui O’Conner i-a permis să-și păstreze onoarea dar și-a pierdut insigna și orice șansă de reabilitare.
Acum ne aflăm într-un alt oraș, la un alt moment și O’Conner are o ultimă șansă. Agenții FBI din Miami par să aibă vremuri grele încercând să-l prindă pe Carter Verone (Cole Hauser), un important om de afaceri care face parte de fapt dintr-un cartel de spălare a banilor. Agenții îl supraveghează pe Verone de peste un an dar nu au putut dovedi decât legătura acestuia cu lumea curselor ilegale de mașini. Fiind presați de timp, oficialii îl contactează pe O’Conner cerându-i să facă ceea ce se pricepe cel mai bine – să se ocupe cu vorbăraia și să calce pedala.
Dar tânărul care a încălcat atâtea reguli pune câteva condiții înainte de a accepta slujba care i-ar aduce înapoi insigna de polițist. Nemulțumit de lista posibililor parteneri pentru rezolvarea cazului, O’Conner insistă să colaboreze cu prietenul său din copilărie, Roman Pearce (Tyrese Gibson), un infractor foarte abil, fost deținut, care dovedește o pasiune pentru viteza foarte mare. Agenții îi propun acestuia un târg – dacă lucrează cu O’Conner, cazierul său va fi dat uitării.
Fostul polițist și fostul condamnat au acum o ultimă șansă iar prinderea lui Verone reprezintă biletul lor pentru ieșirea din dizgrație. Lucrurile se complică odata cu apariția unei agente sub acoperire, Monica Fuentes (Eva Mendes), cheia intrării în lumea lui Verone.

Un comentariu:

niciodata nu vom inceta sa iubim masinile