vineri, 20 aprilie 2012

De data aceasta, Franţa. A apărut din nou, "AKYLONE", debutul de super-masina producătorului de automobile Genty în curs de dezvoltare! «GQ JAPONIA

De data aceasta, Franţa. A apărut din nou, "AKYLONE", debutul de super-masina producătorului de automobile Genty în curs de dezvoltare! «GQ JAPONIAhttp://gqjapan.jp/2011/10/20/%E6%96%B0%E8%88%88%E3%82%B9%E3%83%BC%E3%83%91%E3%83%BC%E3%82%AB%E3%83%BC%E3%83%A1%E3%83%BC%E3%82%AB%E3%83%BCgenty-automo
 Doamnelor, domnişorarelor şi domnilor, acesta este Genty Akylone. Nu contează dacă îi vei uita numele peste câteva minute. Nu contează că acelaşi nume - în situaţia în care presupunem că îl vei reţine - te va trimite iniţial cu gândul la un obiect din lumea cosmeticelor sau la orice altceva, numai la un model auto nou nu. Contează doar că acesta este un supercar franţuzesc dotat cu un motor V8 de 4,8 litri în stare să producă - tobe, suspans - 1.000 CP şi 1. ...
In lumea hypercar-urilor toate companiile producatoare de astfel de automobile se intrec in a fi cea mai rapida, cea mai usoara, cea mai performanta masina pe care o poti cumpara. Asta daca esti milionar si te-ai plictisit de Ferarriul din garaj, care si asa aduna praf de ceva vreme.
Nu doar marile companii aduc automobile cu performante incredibile pe piata, mai sunt si unele care nu sunt la fel de cunoscute dar care promit la fel de multe precum gigantii din lumea hypercar-urilor.
Probabil ca nu ati auzit pana acum de Genty Automobile. Pe buna dreptate, este o companie de mici dimensiuni de originine franceza ce isi are sediul intr-un mic oras din partea centrala a Frantei. Mai exact Genty Autombile isi are sediu in orasul St Pourcain sur Sioule.
Conceptul pe care l-au prezentat acum cateva zile face furori in lumea auto. Se pare ca va fi un automobil capabil sa ruleze alaturi de hypercar-urile din ziua de astazi cum ar fi Bugatti Veyron sau McLaren 650S. In momentul de fata, daca nu se vor mai razgandi cei de la Genty Automibile, masina va veni echipata cu un motor capabil sa dezvolte mai bine de 1200 de cai putere . Avand un cuplu de 1167 Nm motorul va fi capabil sa propulseze masina de la 0 – 100 km/h in 2.7 secunde. Avand in vedere ca sasiul acesteia va fi unul alcatuit din elemente precum fibra de carbon si aluminiu, aceasta va fi si foarte usoara. Greutatea automobilului va fi de doar 1100 de kg. In acest caz avad mai bine de 1000 de cai putere pe tona, aproximativ dublu cat un Bugatti Veyron.
Cei de la Genty sunt destul de seriosi in privinta acestui concept. Chiar daca masina este inca in stadiu de concept acestia au trimis deja schitele catre Idiada, o companie cu sediul in Barcelona care se ocupa cu omologarea acestui tip de automobile.

bile/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

niciodata nu vom inceta sa iubim masinile