joi, 7 aprilie 2011

20080927 Thomas Costanzo

Biroul de avocați din Districtul Arizona și Departamentul de Justiție au condamnat un comerciant pe nume Thomas Costanzo (AKA Morpheus), care a făcut schimb de BTC de peste 164.000 de dolari pe platforma Localbitcoins. Oficialii susțin că ancheta a rezultat din mai mult de doi ani de tranzacții. Anul trecut, în aprilie, News.Bitcoin.com a raportatcă casa lui Costanzo a fost percheziționată și atunci când a fost reținut de Homeland Security la data de 20 aprilie 2017. La acea dată, mass-media locale au sugerat că acuzațiile împotriva lui Costanzo au provenit dintr-o criptare a spălării banilor la nivel național represiunea de către agențiile federale americane.
Pe lângă costurile locale, Costanzo a efectuat, de asemenea, propriile sale vânzări de criptocuritate și procurorii i-au acuzat cinci chestiuni de spălare a banilor pe 28 martie 2018.
"În anunț, Costanzo a anunțat că este dispus să se angajeze în tranzacții în numerar de până la 50.000 de dolari", explică Procuratura din Arizona .                  https://news.bitcoin.com/bitcoin-trader-convicted-for-illegal-money-transmission-and-laundering/                 

Un comentariu:

niciodata nu vom inceta sa iubim masinile