duminică, 18 noiembrie 2012

Peugeot Onyx are un corp compus din cupru și fibră de carbon . Liniile sale foarte strânse dau un aspect dinamic, care se găsește pe modelele Peugeot 2015.

                                         http://www.peugeot.com/en/design/concept-cars/peugeot-onyx-car                                          

Acest futurist sanie iad galica, conceptul Onyx, este raspunsul Peugeot la întrebarea, "Ce s-ar întâmpla în cazul în care francezii au înnebunit cu fibra de carbon, materiale durabile, un nebun diesel puternic hibrid trenul de rulare, si, uh, cupru si lâna simtit?"


Într-adevar, din coaja sale exterioare la interior, Onyx este cu lucruri inovatoare si interesante gem-ambalate. Aripile si utile din fata sunt jupuite de o singura foaie de cupru mâna în forma de catre un mester artizan, si intentioneaza sa achizitioneze patina în timp-, în timp ce restul panourilor sunt redate în fibra de carbon si a terminat în negru mat. Ferestrele si panoul de acoperis sunt formate din bucati mari de acril usoare, oferind vedere neobstructionata maruntaiele masinii, precum si interiorul acesteia.

                              http://www.topgear.com/uk/photos/A-day-with-the-crazy-Peugeot-Onyx-2013-05-03                                         

Masini unicat                                                       http://www.promotor.ro/masini-noi/news/peugeot-onyx-conceptul-de-supercar-al-francezilor-10059040                                                                                                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

niciodata nu vom inceta sa iubim masinile