joi, 17 februarie 2011

Platform - Share - Gigya

Platform - Share - Gigya: "Adăugarea barei de partajare  vă permite să plasați cu ușurință pe site-ul dvs. un bar cu diferite butoane pentru a permite accesul la conținut în destinații sociale. Adăugarea bara de partajare  este construită dintr-unul sau mai multe butoane, aranjate orizontal. Fiecare buton reprezintă o destinație directă a unui marcaj, un buton de distribuire general sau un buton de e-mail.
Odată ce un utilizator face clic pe un buton direct de marcaj, fereastra furnizorului va fi deschisă pentru marcare directă. Odată ce un utilizator face clic pe butonul general de distribuire, se va afișa modul Simplu de distribuire al extensiei de distribuire  , permițând utilizatorului să partajeze și să marcheze activitățile de conținut și site-uri către anumite destinații sociale. 

Butoanele barei de afișare pot fi afișate cu sau fără contoare, reprezentând numărul de acțiuni. 
Pentru mai multe informații privind contoarele, consultați metoda API socialize.getProviderShareCounts .

Puteți utiliza Expertul barei de partajare pentru a personaliza aspectele vizuale ale proiectului de adăugare abarei de distribuire  , pentru a vizualiza și pentru a apuca codul personalizat.           https://developers.gigya.com/display/GD/Share+Bar        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

niciodata nu vom inceta sa iubim masinile